MAGIC SUNSET BY THE POOL

Buy Tickets: https://bit.ly/3hYktUY


OUR GUESTS


PAGAL

Pagal este la ora actuala unul dintre cei mai prolifici si apreciati DJ romani, aducand o mare contributie miscarii clubbing si scenei de muzica electronica autohtone.
Pe num ele sau Motoc Andrei Radu, s-a nascut in Bucuresti pe 19 octombrie 1978 si s-a simtit atras de muzica inca din liceu, perioada in care vizita frecvent capitala Ungariei, Budapesta, pentru a participa la concerte rock. Tanar rebel si entuziast, Pagal s-a alaturat chiar unei formatii de rock, in postura de chitarist bass.

CARL GROOVES

Karl Grooves was born in Cluj, Romania. He started his career in the underground scene in 2000 in Flash Club (Cluj Napoca) and continued in club Oscar (Cluj Napoca) one of the best underground clubs in Romania at that time. Last summer season he build a new perspective of his sound, and he played his music in Myrtle Beach, South Carolina. Over the years, he mixed as a quest at some of the most important electronic music events from Romania such as Untold Festival, Liberty Parade, Delahoya, Peninsula Festival, JEMF Festival, or Student Parade.

DAN.MDS

DAN.MDS este un artist complet din toate punctele de vedere si cu gusturi muzicale foarte fine,capabil sa vada si sa simta vibe-ul transmis de public, reusind sa le ofere exact ceea ce vor sa auda, lasandu-si aprenta in fiecare set de al lui.Stabilit in Cluj-Napoca, Dan si-a inceput calatoria muzicala in urma cu 20 de ani, de atunci pana acum cativa ani a trecut prin mai mai multe genuri muzicale ca intr-un final sa ajunga la muzica ELECTRONICA (deep/tech/nu disco/house/progressive) , genuri de care s-a si indragostit, dupa un timp cu multa munca si perseverenta rezultatele nu s-au lasat asteptate.

WAREN